Wie zijn wij?

Over ons

Over ons

Practical Media is sinds 2000 met veel plezier actief in de audiovisuele branche. Wij werken samen met een vast team van enthousiaste en gedreven producenten, aangevuld met een flexibele schil van freelancers. Zo zijn wij in staat om bij elk type productie de juiste mensen in te zetten.

We begrijpen de kracht van visuele communicatie en de impact die het kan hebben

Of je nu een boeiende online presentatie wilt geven, een hybride evenement wilt organiseren waarbij zowel live als virtuele deelnemers worden betrokken, of een webcast wilt creëren om je boodschap wereldwijd te verspreiden, wij hebben de expertise en technologie om jouw visie werkelijkheid te maken.

Frank Schel

Ons toegewijde team bij Practical Media is de drijvende kracht achter het succes van onze klanten. Practical media is een getalenteerde groep individuen met een passie voor het tot leven brengen van webinars, hybride evenementen en webcasts. Wij zijn creatief, bedenken innovatieve oplossingen en werken samen met klanten over de hele wereld. Samen geven we vorm aan de toekomst van digitale communicatie.

Testimonials

“After working with Frank and Practical Media for several Hybrid meetings, we can only look back at a great collaboration and experience.”

Mauralen Ramos, EHA

“Frank is al jaren onze vaste producent. In alle hectiek die een (live) event met zich meebrengt is hij een baken van rust, creativiteit en professionaliteit waar ik graag op terug kan vallen. Met elke keer weer een strak en scherp eindresultaat.”

T.W. Govaars, Sonic Foundry

“Wij zijn heel blij met Frank Schel van Practical Media. Ze hebben ons van A tot Z ontzorgd, waardoor onze live-streams en evenementen vlekkeloos verliepen. Ik beveel ze van harte aan bij vrienden en collega’s, omdat ze niet alleen meedenken in mogelijkheden, maar ook eerlijk aangeven wanneer iets technisch niet haalbaar is. Practical Media is al jaren onze betrouwbare partner op het gebied van live-streams en events.”

Kevin Rullens, Parnassia

“Werken met Frank is altijd een feestje. Vrolijk, flexibel en weet precies wat hij doet. Vakkundig verzorgt Frank bij Noordhoff het complete proces rondom onze webinars. Mooi ook om te zien, dat wanneer mensen dit voor de eerste keer moeten doen, ze zich volledig op hun gemak voelen in de omgang met hem!”

Niels Bak, Noorhoff

Deskundige visuele communicatie

Wij excelleren in visuele communicatie. Onze ervaring in het organiseren van webinars, hybride evenementen en webcasts zorgt ervoor dat je boodschap impact heeft.

Flexibel en schaalbaar

Wij bieden flexibele en schaalbare oplossingen, ongeacht de omvang of complexiteit van het evenement. Van kleine webinars tot grootschalige hybride evenementen, wij passen ons aan op jouw behoeften.

Ons werk