Services

Hybride events

Hybride events

Verken samen met ons hoe wij de brug slaan tussen virtuele en fysieke deelnemers. Met professionele evenement techniek zorgen we voor optimale uitvoering van uw hybride evenement en de manier waarop deze door zowel online als onsite publiek wordt beleefd.

Onsite en Online gecombineerd

Fysieke events lijken weer de standaard te worden, maar toch biedt een hybride evenement veel voordelen. Door het inzetten van een videoplatform voor uitzendingen kunnen niet alleen veel extra deelnemers meedoen zonder te reizen, maar is het ook voor sprekers mogelijk om op afstand te presenteren. Achteraf kan alle content tevens on demand aangeboden worden. Dit is zeker handig voor grotere congressen met parallel sessies.

Uitnodigen, registreren, inchecken en netwerken!

Wilt u live en online publiek tijdens uw hybride evenement met elkaar in contact brengen, dan zorgen wij ook voor de fysieke registratie en inchecken middels een QR-code aan de entree.

Enthousiast geworden?

Let’s get practical
  • Op elk mogelijke locatie

  • Eigen studio

  • De beste techniek

Testimonials

“After working with Frank and Practical Media for several Hybrid meetings, we can only look back at a great collaboration and experience.”

Mauralen Ramos
Project Manager Sponsorship Congress & Meetings

Portfolio

Bekijk ons werk

Ontdek hoe wij onze expertise hebben ingezet bij andere vraagstukken.

Waar webinars, hybride events en webcasts tot leven komen

Waar webinars, hybride events en webcasts tot leven komen

Kom je een keer langs bij ons in de studio?