Services

Webinars

Webinars

Wij helpen organisaties om professionele webinars te creëren voor effectieve kennisdeling en betrokkenheid met hun doelgroep.

Dit doen we vanuit onze volledig ingerichte webinar studio of bij u op locatie.

Een webinar organiseren bestaat naast de techniek vooral uit de inhoud. Wij denken en werken graag mee aan het samenstellen van een boeiende uitzending voor uw online publiek.

Onze studios

Onze volledig ingerichte opnamestudio’s in Den Haag en Aalsmeer zijn zeer geschikt voor het uitzenden of opnemen van uw webinar, talkshows, productpresentatie maar ook green screen opnames. Naast de technische uitvoering denken wij graag mee over de inhoud en interactie met uw publiek. Wat werkt en wat niet?

Wij zenden uit naar alle (social) media platforms en helpen met het opzetten van het uitzendplatform in uw huisstijl, inclusief registratiepagina, interacties zoals Polls, Quizzes, Q&A en na afloop een evaluatieformulier.

Na afloop ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage met alle statistieken van de uitzending.

Studio op locatie

Wilt u een webinar geven bij u op locatie? Dan bouwt ons productieteam een mobiele studio op, zodat u zonder reistijd een uitzending kan verzorgen vanuit een vertrouwde omgeving.

Enthousiast geworden?

Let’s get practical
  • Op elk mogelijke locatie

  • Eigen studio

  • De beste techniek

Testimonials

“Werken met Frank is altijd een feestje. Vrolijk, flexibel en weet precies wat hij doet. Vakkundig verzorgt Frank bij Noordhoff het complete proces rondom onze webinars. Mooi ook om te zien, dat wanneer mensen dit voor de eerste keer moeten doen, ze zich volledig op hun gemak voelen in de omgang met hem!”

Niels Bak
Noorhoff

Portfolio

Bekijk ons werk

Ontdek hoe wij onze expertise hebben ingezet bij andere vraagstukken.

Waar webinars, hybride events en webcasts tot leven komen

Waar webinars, hybride events en webcasts tot leven komen

Kom je een keer langs bij ons in de studio?