Ontdek onze ruimtes

Studio

Studio

Practical Media heeft flexibel in te richten studio’s in Aalsmeer en Scheveningen. Deze ruimtes zijn met de nieuwste technologie uitgerust om ervoor te zorgen dat je webinars, online meetings en bedrijfspresentaties soepel verlopen en er professioneel uitzien.

Studio Scheveningen

Hellingweg 98H,
2583 WH Den Haag

Studio Aalsmeer

Van Cleeffkade 15,
1431 BA Aalsmeer

Studio op locatie

Liever een studio op een andere locatie? Geen probleem! Practical Media richt elke willekeurige ruimte in tot een tijdelijke webinarstudio.

Enthousiast geworden?

Let’s get practical
  • Op elk mogelijke locatie

  • Eigen studio

  • De beste techniek

Testimonials

“After working with Frank and Practical Media for several Hybrid meetings, we can only look back at a great collaboration and experience.”

Mauralen Ramos, EHA

“Frank is al jaren onze vaste producent. In alle hectiek die een (live) event met zich meebrengt is hij een baken van rust, creativiteit en professionaliteit waar ik graag op terug kan vallen. Met elke keer weer een strak en scherp eindresultaat.”

T.W. Govaars, Sonic Foundry

“Wij zijn heel blij met Frank Schel van Practical Media. Ze hebben ons van A tot Z ontzorgd, waardoor onze live-streams en evenementen vlekkeloos verliepen. Ik beveel ze van harte aan bij vrienden en collega’s, omdat ze niet alleen meedenken in mogelijkheden, maar ook eerlijk aangeven wanneer iets technisch niet haalbaar is. Practical Media is al jaren onze betrouwbare partner op het gebied van live-streams en events.”

Kevin Rullens, Parnassia

“Werken met Frank is altijd een feestje. Vrolijk, flexibel en weet precies wat hij doet. Vakkundig verzorgt Frank bij Noordhoff het complete proces rondom onze webinars. Mooi ook om te zien, dat wanneer mensen dit voor de eerste keer moeten doen, ze zich volledig op hun gemak voelen in de omgang met hem!”

Niels Bak, Noorhoff

Studio in het kort

Onze studio’s hebben een zakelijke uitstraling met een flexibele indeling. Wij hebben diverse basis settings voor elk gewenst type opname en/of uitzending. Eveneens beschikken wij over een green-screen om met virtuele achtergronden te kunnen werken.

Wij beschikken over een debat tafel, ronde tafel, hoge zit met barkrukken en lage zit, presentatiedesks en diverse fauteuils. Alles in huis om de opnamen te maken in de stijl die u wenst. Mocht er toch nog iets ontbreken dan kunnen we dat uiteraard inhuren bij 1 van onze partners.

Onze studio’s zijn uitgerust met moderne professionele studio verlichting en sfeerlampen om zo de juiste sfeer en uitstraling te bereiken in de gewenste (huis) stijl.

U kunt onze studio met technici boeken voor (live)-webinars, talkshows, webTV, podcasts, Green-screen opnames, productpresentaties, live shows, Trainingsvideo’s, E-learnings, AI avatar recordings.

Wij beschikken in Scheveningen over een groot aantal restaurants en lunchrooms in de nabije omgeving. Wij verzorgen op aanvraag overheerlijke (lunch) maaltijden in de studio. In Aalsmeer kunt u gebruik maken van de inhouse catering.

Waar webinars, hybride events en webcasts tot leven komen

Waar webinars, hybride events en webcasts tot leven komen

Kom je een keer langs bij ons in de studio?